Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki letniskowe i pokoje WOJTEK

Adres obiektu Spadochroniarzy Polskich 2, 72-420 Dziwnów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Czesław
Dodano: 2016-09-28
Pobyt od: 2016-09-03 do 2016-09-14 IP: xx.205.51.124
 
 
    

Ośrodek SUPER!!! Pięknie położony, czysty, miła obsługa, w pełni wyposażony, wszędzie blisko /sklepy, plaża, bary oraz inne atrakcje/. Byłem z rodziną drugi raz i na pewno tam w przyszłym roku powrócę. Na wypoczynek nic lepszego nie potrzeba. Wszystko jest na miejscu. Pozdrawiam WOJTKA oraz całą obsługę ośrodka. Zaznaczyłem 5 za wyżywienie ponieważ jest w pełni wyposażona kuchnia, a i w pobliżu można tanio dobrze się najeść. Czesław z rodziną


Czesław  - opinia o obiekcie Domki letniskowe i pokoje WOJTEK
 
 

Krzsztof G. z Wroclawia
Dodano: 2015-08-05
Pobyt od: 2015-06-20 do 2015-07-04
 
 
   

Osrodek z dusza, tam chce sie wracac. Idealna lokalizacja, cisza, spokoj a zarazem blisko do centrum. Co kazdego zainteresuje to przystepne ceny. Zyczliwy wlasciciel (pozdrowienia panie Wojtku), oraz kompetentna i uczynna obsluga sprawila, ze w tym roku jade tam po raz drugi. Polecam


 
 

Katarzyna N.
Dodano: 2014-06-07
Pobyt od: 2012-05-23 do 2014-06-30
 
 
    

Hej! Jestem Polka zyjaca na stale w Niemczech od 30 lat pomyslalam ze w koncu odwiedze swoj kraj i padlo na osrodek "Wojtek" w Dziwnowie.Musze stwierdzic ,ze nigdy lepszych wczasow nie mialam.Bylam z malym Yorkiem mial co robic bo bawil sie z kotami i innymi psami.Na osrodek przyjezdzaja tez bardzo mili ludzie z ktorymi super spedzilam czas. W wynajetym domku bylo wszystko co trzeba na wyposazeniu.Ocenilam nawet jedzenie 5-ka, ktorego nie bylo ale wlasnie dlatego jest to u mnie wazne bo nie chce na urlopie byc uwiazana czasowo chce spedzic urlop jak ja chce i kiedy chce to robie.Gotuje chetnie sama wiec nie bylo przeszkod aby sie wykazac przed nowymi sasiadami. Musze stwierdzic ,widzac juz duzo standartow niemieckich ze Polska sie bardzo podniosla i teraz Niemcy sie umywaja jesli chodzi o domki czy service. Co do obslugi to bardzo mili ludzie i zawsze pomocni w razie pomocy. Osobiscie bardzo polecam ten osrodek dla wczasowiczow bo warto! W przyszlym roku napewno z przyjemnoscia pojade w to miejsce jeszcze raz......Katarzyna N


Katarzyna N. - opinia o obiekcie Domki letniskowe i pokoje WOJTEK Katarzyna N. - opinia o obiekcie Domki letniskowe i pokoje WOJTEK Katarzyna N. - opinia o obiekcie Domki letniskowe i pokoje WOJTEK Katarzyna N. - opinia o obiekcie Domki letniskowe i pokoje WOJTEK
 
Antoni
Dodano: 2012-05-30
Pobyt od: 2012-04-30 do 2012-05-06
 

Ośrodek położony przepięknie - w lasku brzozowym przy samej rzece. Domki nie umieszczone "jeden na drugim", samochód parkowałem przy swoim domku. Jeżeli chodzi o domki to nie zgadzam się z opiniami że są brudne. Byłem na weekendzie majowym - domki były wręcz sterylnie czyste (może zatrudnili nową sprzątającą panią. Ogólnie polecam wszystkim szczególnie osobom z dziećmi - plac zabaw duża przestrzeń dużo zieleni. Pozdrawiam Pana - chyba właściciela - bardzo sympatyczny i uprzejmy.


 
dolnoślązcy
Dodano: 2012-05-16
Pobyt od: 2012-04-30 do 2012-05-05
 

Witam, raj dla wędkarzy trochę było zimno ale można grzejnik wynająć (10 zł trochę drogo za dobę(5 zł byłoby ok). Ogólnie jestem zadowolony. Trochę telewizja słabo odbiera( w razie niepogody).


 
Katarzyna
Dodano: 2012-03-31
Pobyt od: 2011-07-05 do 2012-07-19
 

Polecam domki typu bliźniak. Dla 4 osób. Jesteśmy tam od 6 lat i jeździmy co roku. W tym roku również jedziemy!!!!! Polecam!!!!!


 
Gorzowiacy
Dodano: 2011-07-04
Pobyt od: 2011-05-29 do 2011-06-04
 

Bylismy na przełomie maja i czerwca , z pieskiem . Pobyt wspominamy niezmiernie miło.Zwłaszcza,że pogoda dopisała !!! Wybieramy się do Wojtka niebawem,jeszcze w tym sezonie.Pozdrawiamy Panią Tereskę !!! Do zobaczenia !!!!!!!!!!!!!!


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie